2010. február 16., kedd

Kitárulkozás

Nem véletlenül választottam a rádiózást. El lehet rejtőzni. Ha volt webkamera a rádióstúdióban, ahol dolgoztam, rendszerint zacskót húztam rá. Nem azért mert nem szeretek megmutatkozni, hanem azért mert szeretném ha a hangokra, mondatokra, azok értelmére koncentrálnánk. Jó úgy beszélgetni másokkal, hogy nem látod őket, mégis tudsz a szemükbe nézni. Persze ilyen témáknál, amelyet műsorunk is boncolgat, jó lenne néha összenézni, egymásra mosolyogni, nonverbálisan is kommunikálni, de a rádió szerencsére nem tv, arról szól, amiről szólnia kell.

Kitárulkozásként küldöm az alábbi videót és provokálásként is. Várok tőletek képeket, videókat, magatokról, hogy Ti miként hallgatjátok a 1.5HOLD.-ot. Ha nem akarsz arccal megjelenni a neten, küldj egy felvételt a rádiódról, vagy számítógépedről, vagy beltéri egységedről, éppen akkor, amikor ez a műsor szólt.

A felvételen a HÁLA-ADÁS egy rövid részlete szerepel, sajnos a betelefonáló Juli hangját ezen nem hallhatjátok, mert csak a fejhallgatóban szólhatott, de azért így is bekukucskálhattok kicsit a Civil Rádióba és a 1.5HOLD. vegykonyhájába is.